středa 2. října 2013

Ladybox Září 2013

Krabička krásy, na kterou nedočkavě čekám každý měsíc. Tak to je Ladybox. V tomto příspěvku bych Vám ráda představila produkty, které jsem našla v zářijovém Ladyboxu.
Jelikož se tento měsíc lehce zkomplikovala doprava, některé dívky dostaly box o pár dní dřív než jiné. Proto jsem věděla už dopředu, co můj Ladybox bude obsahovat. Začnu produktem na který jsem se těšila nejvíc.

MUA Fashion Secret Mattifying Primer (35ml).
Primer jsem dosud žádný neměla, byla jsem tedy zvědavá, jestli mi padne. Díky dotazníku, který je dobré vyplnit, když si objednáváte ladybox, jsem obdržela primer pro mastnou pleť. Hned druhý den ráno po obdržení krabičky jsem primer nanesla  pod make-up. Tvář je okamžitě hebká a matná. Jelikož mi ale po většině krémů, gelů, fluidů apod. do druhého dne vyskáčou pupínky, měla jsem strach, jak budu druhý den vypadat. Světě div se, moje tvář je v pořádku i po několika dnech a co víc, zdá se být hydratovaná a spokojená :) Takže ode mě má tento primer od MUA jedničku. 

Dermacol Perfect Cleanser 2in1, Odličovací a čistící micelární voda (200ml)
Micelární vodu jsem si plánovala koupit, takže jsem byla moc ráda, když mi dorazila v ladyboxu. Přiznám se, že jsem si musela najít na internetu, co to micelární voda je, nebo spíš čím se liší od klasické pleťové vody. Každopádně jako v prvním případě, jsem ráda, že micelárka je pro mladou pleť. Po použití je pleť celkem jemná, určitě ne vysušená jako po velkém procentu čistících přípravků na mladou pleť. Výrobek slibuje perfektní odlíčení bez "drhnutí". To potvrzuji, odličuje dobře. 

MUA Kiss Proof Lip Stain
Fix na rty od MUA. Odstín je sytě růžový. Nejsem si zcela jistá, jestli mi tento odstín sluší. Jsem zvyklá nosit spíš tělové barvy rtěnek. První co mě zaujalo je silná vůně. Fix barví intenzivně a na rtech drží dlouho. Výhodou je, že hrotem fixu lze dobře konturovat rty. 

MUA Trio Eyeshadows Innocence
Trio očních stínů v přirozených barvách. Stíny jsou perleťové, po nanesení se hodně lesknou. Pro letošní podzim naprosto super stíny.

 MUA Gel Liner Underground
Linky na oči používám každý den a je jedno jestli ke stínům, nebo jen samotnou linku a rychle pryč, když pospíchám do práce. Každopádně jsou pomocníkem, bez kterého bych se neobešla. Proto jsou linky od MUA v boxu další věc, z které mám radost. Mají i vlastní štěteček - doporučuji po každém použití umýt, nebo Vám gel na štětečku zatvrdne. Linky na oku rychle zaschnou a mají matný koncový efekt. 

Palmer´s CBF Lotion (50ml)
Tělové mléko od Palmer´s. Podle mého názoru se tělové mléko nikdy neztratí. Tohle voní krásně po kakau. Trochu jsem se bála, že ta vůně bude moc intenzivní, protože se ráda mažu před spaním a silná vůně mě pak štípe do nosu :-) Naštěstí vůně rychle zeslábne a zůstane jen lehce provoněná hebká pokožka. 

Colgate Max White One Luminous (75ml)
Zubní pasta je jednou z věcí, které musím kupovat pravidelně. Takže přítomnost pasty v boxu mi nevadí a jistě ji vypotřebuji. Nicméně je to obyčejná pasta, určitě nečekejte bělejší zuby. 

To byl zářijový Ladybox, a současně můj první článek v blogu. Budu ráda za každé, kladné i záporné, připomínky. Mějte se krásně, Iveta:)




Žádné komentáře:

Okomentovat